• Rekonstruktion av aktiebok
Sikkerhed

VPZs tjeneste er udviklet med fokus på høj sikkerhed. Tjenesterne udføres på serverdiske med såkaldt RAID-funktion Det betyder, at information lagres på mere end en serverharddisk på ethvert givet tidspunkt. Hvis en serverdisk går ned, findes informationen altid på en anden serverdisk. Desuden laves der daglige backups, og der oprettes løbende sikkerhedskopier. Serverne, som VPZs tjenester kører på, er fysisk beskyttet mod brand og tyveri. Vores firewalls og virusprogrammer er naturligvis altid opdateret.

Som kunde til VPZs tjeneste får selskabet sit eget brugernavn og password, som begrænser adgangen til de personer, selskabet udpeger som administratorer. Uautoriserede personer kan således ikke få adgang til den information, som selskabet registrerer.

Når du anvender tjenesterne, sker det på såkaldt SLL-krypterede sider. Hver enkelt af de krypterede sider på webstedet VPZ er sikret med et digitalt certifikat fra Thawte, som er en af verdens førende virksomheder inden for internetsikkerhed. Det vises med et webstedscertifikat, "site certificate", som vises permanent på alle sikre sider. For at se certifikatet kan du klikke på billedet af en aflåst lås eller solid nøgle i listen, som findes nederst på siden i din browser. Der kommer et lille "pop op"-vindue frem, hvor sikkerhedsinformationen vises. I vinduet findes der nogle faner. Klik på fanen Detaljer og derefter på ordet Emne for at få bekræftet, at du er på webstedet vpz.dk. Klik på ordet Udsteder for at se, hvilken certifikationsmyndighed der har verificeret webstedet.

VPZ formidler ingen oplysninger til tredjemand.